13 juni 2016

Off-shoring en nieuwe medewerkers

Ik bied een gestructureerde methode om nieuwe medewerkers snel aan het werk te krijgen. Ook in het geval van off-shoring.

De door mij gebruikte methode vermenigvuldigt en verplaatst de meest kritische vaardigheden van ervaren werknemers sneller naar de hoofden en handen van uw nieuwe medewerkers. Dit resulteert in minder inspanning en biedt meer consistentie en voorspelbaarheid.

Het programma vermindert de stress van onboarding, vermindert het risico van het vroegtijdig opstappen van talent, en vermindert de tijd die benodigd is een werknemer productief te krijgen met 50%. Bij off-shoring hou ik rekening met diverse culturen, hun gewoontes, taalgebruik en communicatiestijlen.

Onze aanpak maakt het mogelijk voor nieuwe medewerkers het eigendom van hun onboarding te nemen en te sturen met hun eigen leerproces, waardoor medewerkers sneller betrokken zijn en de retentie verbetert. De Skill Development Plans (on-boarding plannen) zijn overdraagbaar naar de toekomstige aanwervingen in soortgelijke rollen.